SKIJALIŠTE & SMJEŠTAJ

KnockOut Snow Closing

Društvene mreže

kranjskagora

SKIJALIŠTE & SMJEŠTAJ

O SKIJALIŠTU…

Padinama Vitranca, od Kranjske Gore do Planice, na nadmorskoj visini od 800 do 1.215 metara, proteže se ski centar KRANJSKA GORA (www.kranjska-gora.si).

Područje poznato po vrhunskom skijanju, ali i prekrasnom krajoliku, nalazi se između Slovenije, Italije i Austrije. Skijaško središte primjereno je kako za početnike, tako i za zahtjevne skijaše (prije svega na Podkorenu).

Skijalište je opremljeno sustavom od 6 žičara sa sjedalima i 13 vučnica te raspolaže s ukupno oko 20 kilometara uređenih skijaških staza, od čega su tri plave, pet crvenih i četiri crne staze. Osim skijaških staza, također postoji i 40 kilometara staza za skijaško trčanje.

Kranjska Gora domaćin je Svjetskog skijaškog kupa – Pokala Vitranc te natjecanja Svjetskog kupa u skijaškim skokovima u Planici, a podno skijališta se nalazi Snježna plaža – mjesto kafića, restorana i terasa na kojima možete uživati u zimskom suncu i pogledu na snježnu bjelinu.


SMJEŠTAJ:

Smještajni kapaciteti KnockOut Snow Closinga 2018. se nalaze u Kranjskoj Gori, u neposrednoj blizini skijaških staza te u obližnjem naselju Podkoren.

knockout-snow-closing-rezerviraj

Apartmani u Kranjskoj Gori

Svi apartmani nalaze se u širem centru Kranjske Gore. Do obližnjeg centra, skijališta i velikog shopping centra s trgovinama, restoranima i barovima, potrebno je do 10 minuta hoda. Apartmani nude udobne, elegantno namještene i brižno održavane sobe različitih veličina, od najmanjih za 2 osobe do onih za 10 do 12 osoba.

knockout-snow-closing-rezerviraj

Hotel Alpina 3* (www.kranjska-gora.si/…/hotel-alpina)

Hotel Alpina (3*) nalazi se na skijalištu u Kranjskoj Gori, od staze je udaljen svega 10 metara. Hotelske sobe (za 2-4 osobe) opremljene su vlastitom kupaonicom te TV-om sa satelitskim programima. U restoranu hotela Alpina poslužuju se jela domaće i međunarodne kuhinje.

knockout-snow-closing-rezerviraj

Hotel i apartmani Vitranc PODKOREN 3* (www.vitranc.si)

Hotel Vitranc (3*) smješten je u središtu mjesta Podkoren, samo 2 km od Kranjske Gore, a nudi udobne, rustikalno uređene sobe i apartmane.

knockout-snow-closing-rezerviraj

Hotel Špik 3* (www.hit-alpinea.si/hr/hotel-spik)

Hotel Špik (3*), smješten u naselju Gozd Martuljek, udaljen je samo 6 kilometara od centra Kranjske Gore. Hotel nudi brojne dodatne sadržaje: unutarnje bazene, saune, wellness centar…

KAKO SE PRIJAVITI?