Ivan Zak spreman je za skijašku avanturu sa stotinama mladih iz Hrvatske!

KnockOut Snow Closing

Društvene mreže

ivanzak

Ivan Zak spreman je za skijašku avanturu sa stotinama mladih iz Hrvatske!

Još manje od dva tjedna preostalo je do najluđeg zatvaranja skijaške sezone – KnockOut Snow Closinga (www.knockoutsnowclosing.eu) na Mariborskom Pohorju, gdje će stotine mladih iz Hrvatske uživati u zimskim radostima i koncertima!

Za dobru zabavu tijekom najluđeg skijaškog vikenda će se brinuti Ivan Zak, DJ Jurki, DJ Luca Montecchi i uvijek spreman Collegium tim.

Je li spreman za ovu zimsku avanturu i kako se snalazi na snijegu, provjerili smo s Ivanom Zakom, koji uoči svog nastupa na Pohorju kaže: “Nakon nedavnog fenomenalnog koncerta u Ljubljani, gdje sam nastupio pred 10.000 ljudi, ponovno ću pjevati u Sloveniji, na Mariborskom Pohorju. U Sloveniji sam uvijek rado viđen gost i istinski se radujem ovom koncertu, osobito što će ovaj posjet Pohorju biti i jedinstvena prilika da spojim poslovno i privatno. Iza mene je iznimno uspješna godina, obilježena izdavanjem albuma “Usne varane”, puno koncerata, promocija, novih spotova, što mi ostavlja jako malo vremena za odmor. Prijatelji me već dugo vremena nagovaraju da im se pridružim na skijanju i uvjeravaju me da je to idealan sport za aktivno opuštanje. Do sada, od svih navedenih obveza, jednostavno nisam našao vremena za pravi predah, no vidim koncert na KnockOut Snow Closingu kao idealan moment za uživanje i u zimskim radostima. Iskusni skijaši među mojim prijateljima rekli su mi da je upravo Pohorje odličan odabir za uvertiru u sve čari skijanja. Stoga imam namjeru, ovaj put na Pohorju, osim na pozornicu, stati i na skije”.

Vidimo se na Pohorju!